Lumme Energia

Lumme Energia yhdistää Etelä-Savon Energian ja Suur-Savon Sähkön sähkönmyyntiliiketoiminnan 1.9.2017 alkaen. Lumme Energian juuret ovat vahvasti Etelä-Savossa ja Järvi-Suomessa, josta käsin se palvelee noin 100 000 sähköasiakasta. Lumme Energia ja Navi ovat vahvoja etelä-savolaisia toimijoita omissa lajeissaan, molempien tavoitteena on olla parhaiden joukossa Suomessa. Lumme Energialla se tarkoittaa edistyksellisten sähkötuotteiden lisäksi vahvaa uusien palveluiden ja teknologioiden, kuten sähköisen liikenteen, aurinkosähkön ja kulutusjoustoratkaisujen kehittämistä ensimmäisten joukossa.

Osuuskauppa Suur-Savo

Osuuskauppa Suur-Savo on yksi Navin merkittävimmistä yhteistyökumppaneista. Ok Suur-Savo tukee merkittävällä tavalla harrastustamme ja erityisesti seuran kilpaurheilu- ja nuorisotoimintaa. Navilaiset puolestaan keskittävät ostonsa Ok Suur-Savon toimipaikkoihin, sillä Ok Suur-Savon omistajuus ja ostojen keskittäminen on todella kannattava juttu!

Bonusta kertyy Ok Suur-Savon toimipaikkojen lisäksi jo yli 1 300 bonustoimipaikasta ympäri Suomen.  
Jos sinulla ei vielä ole Bonukseen oikeuttavaa S-Etukorttia, saat lisää tietoa Ok Suur-Savon toimipaikoista.

Mikkelin Tilitoimisto Oy

Mikkelin Tilitoimisto Oy on palvellut yrityksiä jo vuodesta 1969. Tuotamme taloushallinnon palveluita pienille ja keskisuurille yrityksille sekä muille kirjanpitovelvollisille, kuten esimerkiksi Navin kaltaisille yhdityksille.

Tavoitteenamme palveluiden tuottamisessa on yksilöllinen, asiakkaan tarpeet huomioon ottava toimintatapa. Käytössämme on ajanmukainen ja tehokas laskentajärjestelmä ja seuraamme jatkuvasti muuttuvaa alan lainsäädäntöä. Siten turvaamme asiakkaillemme yrityksen taloushallinnossa tarvittavan tietotaidon parhaalla mahdollisella tavalla.

Toimistollamme on tilitoimisto- ja taloushallintopalveluja koskeva ISO 9001:2015 laatusertifikaatti. Olemme Suomen Taloushallintoliitto ry:n jäsen ja auktorisoitu tilitoimisto.

Mipro Oy

Vuodesta 1980 toiminut Mipro Oy on suomalainen rautatieturvallisuuteen sekä vesi- ja lämpöhuollon hallintaan liittyviin järjestelmiin erikoistunut järjestelmätoimittaja. Mipron järjestelmillä ohjataan mm. rautatieliikennettä sekä vesi- ja lämpölaitosten prosesseja. Yrityksen kotipaikka on Mikkeli.

OP Suur-Savo

Suur-Savon Osuuspankki on täyden palvelun pankki, joka tarjoaa sinulle ainutlaatuisen pankki- ja vakuutuspalveluiden kokonaisuuden helposti saman katon alta. Suur-Savon Osuuspankki on lähellä asiakasta: Pankilla on useita konttoreita Etelä-Savon alueella sekä kattavat verkko-, mobiili- ja puhelinpalvelut. Suur-Savon OP-Kiinteistökeskus on apunasi asunnon ostossa, myynnissä ja vuokrauksessa.

Suur-Savon Osuuspankin omistavat omistaja-asiakkaat. Pankin päätökset tehdään maakunnassa ja sen parhaaksi. Talletusvarat jäävät tänne lainattavaksi mm. asunnon hankkijoille, yrittäjille ja opiskelijoille. Myös Navin talous on hyvässä hoidossa Suur-Savon Osuuspankissa.

Reka Kaapeli

Reka Kaapeli on Navin pitkäaikainen yhteistyökumppani, joka tuottaa asennus-, ohjaus-, instrumentointi- ja voimakaapeleita teollisuuden, rakentamisen ja sähkönsiirron tarpeisiin. Tehtaat sijaitsevat Suomessa ja Venäjällä, ja keskeiset markkina-alueet ovat Pohjoismaat, Baltia ja Venäjä.

Anttolanhovi sijaitsee keskellä Suomen parhaita suunnistusmaastoja. Yhteistyössä Navin kanssa Anttolanhovi tarjoaa tukevan leirityspaketin suunnistuksen taitoharjoitteluun. Harjoitukset ovat Olli-Markus Taivaisen käsialaa. Yksittäisille urheilijoille ja isoillekin ryhmille löytyy monipuoliset majoitustilat, ruokailut ja urheilijan lihashuoltopalvelut. Tutustu tarkemmin: http://www.anttolanhovi.fi/suunnistusleiri 

Harmolan maatila

Harmolan maatilan korkeatasoiset lomamökit tarjoavat lomahetkiä yhden Suomen hienoimman suunnistusmaaston, Neitvuoren naapurissa. Neitvuori on nyt tosin harjoituskiellossa syksyn 2018 SM-kisoihin saakka, mutta huikeita harjoitusmaastoja on tarjolla esim. Haukkovuoressa, Suurlahdessa ja Mikkelissä kaupungin lähistöllä. Harmolan maatila, tilan isäntä kilpahiihtäjä Antti Lampinen (on muuten Ski Classicin kovin suomalainen mieshiihtäjä) ja Navin kartoitttamat maastot luovat ensiluokkaiset puitteet korkeatasoiselle suunnistusleirille.

Valostore on Navin yhteistyökumppani. Valostorella on tarjota erittäin kilpailukykyiset otsavalot yösuunnistukseen. Ja mikä parasta myös hyvin kilpailukykyiseen hintaan.

LUMONITE Navigator 3000 on täydellinen valaisinpaketti sisältäen valaisimen, akun, laturin ja akkuliivin. Valoteho yli 3000 lumenea! Tämä paketti on käytössä mm. Navin ykkösjoukkueen yöosuuksilla!

 

Alennus navilaisille verkkokaupasta kampanjakoodilla: navisuunnistus. Alennuksen saat myös tarjoustuotteista.

True Story

MPY Telecom Oyj on paikallinen asiantuntijayritys, joka vastaa kuluttajien, pienyritysten, yrittäjien sekä operaattoriasiakkaiden palveluista. Toimimme Etelä-Savossa, Leppävirralla, Suonenjoella ja Varkaudessa. Digitalkkarit -palvelumme on puolestaan valtakunnallinen.

Olemme joukko paikallisia naisia ja miehiä, joiden kunnia-asia on taata kotiseudullemme laadukkaat nettiyhteydet, tarjota monipuolisia elämyksiä ja sujuvoittaa jokaisen koti- ja työarkea.

Palveluihimme kuuluvat: Kuluttajien laajakaista-, tietotekniikka- ja tv-viihdepalvelut sekä digitaalisen arjen palvelut. Valokuiturakentaminen ja taloyhtiöratkaisumyynti. Pienyritysten ja yrittäjien tietoliikenne- ja tietoturvapalvelut, maksupäätepalvelut, konsultointi- sekä asiantuntijapalvelut. Operaattoriasiakkaiden tietoliikenneyhteydet ja laitetilapalvelut.

Tavoitteemme on helpottaa asiakkaidemme arkea ja tarjota alan paras asiakaskokemus.
Rakastu paikalliseen!

© 2016 Suunnistusseura Navi. All Rights Reserved. - - -Version 26.3.2021

Search