• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

anrcjunnut

Kuvassa Ilona, Tiia, Konsta, Akseli, Hertta, Vinski M., Maikki, Fanni, Vinski R., Sini ja Sampo. Meeri, Mikael ja Simeon puuttuvat kuvasta.

 

Kaikkiaan 14 Navin junnua kisasi maanantai-iltana Kouvolassa Alueen nuorten rasti-cupissa. Mukana oli niin konkareita kuin ensikertalaisiakin, joten jännitystä oli ilmassa sekä lapsilla, nuorilla että huoltajilla. Kaikki saivat hyväksytyn tuloksen, onnistumisen elämyksiä ja arvokasta kisakokemusta. Rasti- ja tukireittiläisistä palkittiin kaikki, lisäksi kaikkien sarjojen kolme parasta saivat muistoksi pokaalit.

 

Tulokset löytyvät täältä.

 

anrcpalkinnot

Ylhäällä Maikki ja Ilona saattaja-sarjan palkintojenjaossa, keskellä Hertta D8RR-sarjan voittoa iloiten ja alla Sampo H9RR-sarjan poikien joukossa.

 

anrcpalkinnot2

Ylhäällä Sini D10RR-sarjalaisten kanssa, keskellä Konsta H10RR palkintoa odottamassa ja alhaalla Fanni ja Tiia D12TR-sarjan palkintojen kanssa.

 

anrcpokalistit

Pokaalien kanssa kotiin matkasivat Fanni (D12TR 3.sija), Hertta (D8RR 1.sija) ja Vinski (H14 3.sija).

 

 

syntti

Myös kilpailuryhmän toiminta on vierähtänyt vauhdikkaasti käyntiin suunnistuskoulujen ja haastavien superkeskiviikkojen yhteydessä. Superkeskiviikkojen harjoituksia hyödyntävät jo pidempään suunnistaneet lapset ja nuoret, suunnistuskoulujen yhteydessä pyrimme huomioimaan isommat koululaiset tarjoamalla heille mm. yksilöllisempää ohjausta. Tänään perehdyimme peukkukompassin käyttöön. 

 

Ensi viikolla Navin lapsia ja nuoria lähtee saamaan lisää suunnistusoppia ja -kavereita Leimaus-leirille Lohjan Kisakallioon. Luvassa on varmasti ikimuistoinen leiri.

 

alkuverkkaa

Kilpailuryhmäläisten alkuverryttelyä.

 

venyttely

Parin kanssa venyttelyä.

kangasniemi

Kangasniemellä kisattiin elokuun lopulla Suomen kaunein sprintti, joka koostui aamu- ja iltapäivän osakilpailuista. Navin nuoriso pärjäsi sprintissä mainiosti saaden kolme palkintosijaa. D10-sarjan Fanni Malinen voitti ylivoimaisesti oman sarjansa 2,5 minuutilla. D14-sarjan Ella Marttinen oli myös oman sarjansa voittaja ja H14-sarjan Vinski Malinen jäi tiukassa kisassa toiseksi häviten savonlinnalaiselle voittajalle 38 sekuttia. Onnea nuorille!

Mikkelissä toimii kaikille jo suunnistustaitoisille, kilpailemisesta tai suunnistuskoulua vaativammasta suunnistuksesta kiinnostuneille oma kilpailuryhmä. Harjoituksiin on mahdollista osallistua, vaikkei haluaisikaan kilpailla. Osa harjoituksista tapahtuu ostittain suunnistuskoulun yhteydessä, osa hyödyntää laadukkaita SuperKeskiviikkojen harjoituksia. Talvikaudeksi järjestämme monipuolisia oheistreenejä, kestävyysjuoksua ja hauskaa yhdessäoloa. Seuraa ilmoittelua nettisivuilla ja Facebookissa ja tule rohkeasti mukaan toimintaan!

 

Kilpailuryhmäläisiä osallistuu myös Leimaus-leirille heti koulujen kesälomien alettua. Muutama paikka on vielä vapaana. Ilmoittautuminen päättyy huhtikuun alussa. Jos leiri kiinnostaa, laita viestiä Iinalle (iina.malinen at hotmail.com)

Vinski ja Joel

Vinski ja Joel valmistautuvat päivän koitokseen.

Lappeen Riennon järjestämät aluemestaruuskisat käytiin Lemin Jalkosalmella lauantaina  12.8. Navin nuorisosta kisoissa oli mukana 6 suunnistajaa, jotka pääsivät nauttimaan pitkästä aikaa sateettomasta ja lämpimästä suunnistuspäivästä. Parhaiten kisoissa pärjäsi 10-vuotias Fanni Malinen, joka voitti D12TR-sarjan. 7-vuotias Hertta Malinen oli D8RR-sarjassa kuudes, Iisa Leppänen D13-sarjassa yhdeksäs ja Jatta Ollikainen D16-sarjassa kuudes. Pojista Joel ollikainen oli H12-sarjassa seitsemäs ja Vinski Malinen H13-sarjan viides. Onnea kaikille hienoista suorituksista!

 

palkintojenjako

D12TR-sarjan palkintojen jaossa Fanni Malinen.

© 2016 Suunnistusseura Navi. All Rights Reserved. - - -Version 12.6.2018

Search